DINNER & A GAME: OXACO VS SPIROU CHARLEROI

DINNER & A GAME: OXACO VS SPIROU CHARLEROI 2018-09-12 in NieuwsEdit BEKER VAN BELGIE Beste iedereen,

Na een lang planningstraject met Spirou Charleroi, tot voor kort nog actief in 3 competities waarvan 2 Europese, is onze wedstrijd voor de 1/8ste finale van de Beker van België eindelijk bevestigd voor woensdag 5 december.

Het is helaas wel kort dag qua organisatie maar voor de 4e keer op rij toch weer een aantrekkelijke affiche. Ook dit jaar zijn alle ingrediënten aanwezig om er weer een spannende wedstrijd van te maken tegen hetzelfde Charleroi waar Oxaco vorig jaar tot in de laatste minuten aanspraak bleef maken op de overwinning. Het wordt een avond waar we hopelijk ook weer kunnen rekenen op een grote schare Antwerpse basketballiefhebbers om ons vocaal te steunen. Voor de wedstrijd organiseren we opnieuw een Dinner & Game, onze inmiddels gekende en gesmaakte socio-sportieve formule.

We verzamelen op Sportpark Sneppenbos om 18u00 voor het aperitief. Vanaf 18u30 genieten we samen van volgend menu:

VG: pasta salade met mozzarella en gerookte ham HG: Varkenshaasje Milanese. Prijs: 50€/pp, aperitief, water aan tafel en inkomticket ( 10€ ) inbegrepen.

De wedstrijd begint om 20u30. Wij kijken er alvast naar uit om samen met jullie een spannende basketbalavond te beleven!

Gezien de korte timing vragen we om zo snel mogelijk jullie aanwezigheid te bevestigen via Dirk Marien: 0495/55.00.25 of dirk.marien@telenet.be

Met sportieve groeten,

Dirk Marien Namens het Oxaco BBC bestuur

dinner-game-charleroi BVBL1472 BVBL1189

vr 30/11 12u38

Oxaco BBC Alle rechten voorbehouden.